Maccabi nu va eșua: este aproape o confruntare directă.

Minnesota vine la Charlotte fără Derrick Rose, Jeff Teague și Robert Covington (toate carierele pentru restul sezonului), dar rămâne în siaj până la finală 6“, atunci când gazdele suficient de coșuri de la Kemba Walker (31) și Marvin Williams (13) pentru a lua un avans de două cifre (107-96) și închide conturile. Inutilă 21 de puncte și 16 recuperări Karl-Anthony Towns. Charlotte: Walker 31 (9/14, 1/8 la 3 10/12 tl), Monk 14, Williams 13, 13.

Mielul Recuperari: Poduri 12. Assist: Walker 6 Minnesota: Towns 21 (5/13, 2 / 4 din 3, 5/6 tl), Wiggins 20, Saric 15. Recuperari: Towns 16.

Assist: Jones 7 Andrea Grazioli © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

10 februarie 2019 – ROMA sezonul regulat a ajuns la numărul 22 zile cu rușii care continuă să viseze premergătoare summit-ului, în timp ce lupta pentru playoff devine mai interesant cu Milan în cursă. 1 Fenerbahce Istanbul 19-3 După frânarea de Monaco este din nou pentru a se pisa joc și puncte: împotriva lui Panathinaikos după 20 „a fost deja în fața 48-29 în a doua jumătate turcii sunt limitate la controlul cursei.

Ok Melli noastre albastre (14 puncte și 7 recuperări) și Datome (12). După oprirea de așteptare Darussafaka, Efes și provocarea de la Real. Pozitie anterioara: 1. Viitoare 3: @Darussafaka, vs. Efes, @Real Madrid.

2 CSKA Moscova 17-5 câștigă provocarea de super cu valoare reală de două ori, deoarece aceasta înseamnă sezonul 2-0 și apoi vede cel puțin în momentul în care a doua blindate. Din nou super-Hackett, cu 14 puncte. După filmare încă un viraj în casă, abbordabilissimo, împotriva Gran Canaria.

Clasament precedent: a 2. Viitoare 3: vs Gran Canaria, @Olympiacos, vs. Milano 3 real madrid 17-5 el nu a fost într-un mare moment de formă și, de fapt, nu reușește să câștige la Moscova, în cazul în care aceasta conduce la 6 la finalul primei reprize, iar apoi să renunțe la faza decisivă. runde dure viitoare cu Bayern și Fanar acasă, în timp ce în mijloc este excursie la Barcelona. Clasament precedent: 3rd. 3 următor: vs.

Bayern, @Barcellona, fotbal live ​​vs. Fenerbahce. 4 barcelona 13-9 acum nici o greșeală ca o lovitură: este primul dintre cele trei curse într-un rând la domiciliu prin ajustarea Zalgiris cu cinci bărbați în două cifre (14) Hanga, așteptând să primească după pauză și Real Vitoria. Cu mai multe două victorii finisaj (absolut nu simplu), în primele patru ar putea fi realitate.

Clasament precedent: 4th. 3 următor: vs. Vitoria vs. Real Madrid, Efes @. 5 EFES Istanbul 14-8 Nici o problemă acasă cu Gran Canaria, unde efectuează cele mai multe dintre Euroleague MVP întreaga zi, Simon, care pune 25 în 27 „cu 3/3 pentru doi, 5/6 pentru 3 și 4/4 în liberă.

Clasament precedent: 5-a. Viitoare 3: vs Olympiacos, @Fenerbahce, vs. Barcelona. 6 vitoria 11-11 Din nou, două puncte sunt în valoare de dublu: spaniolii depășesc Bayern 8 puncte chiar și deșeurile de răsturnare de a merge atunci când au pierdut cu 11 la 6. Dublu Poirier, în puncte și recuperări. binevoitor Calendar: după călătoria la Barcelona, ​​două într-un rând la domiciliu, cu Zalgiris și Khimki.

Clasament precedent: a 7. Viitoare 3: @Barcellona, ​​vs. Zalgiris vs. Khimki. 7 monaco bayern pierde 11-11 în Vitoria, cu 18 puncte și Williams nici măcar nu se poate apăra avantajul de a merge șase puncte, dar rămâne echipa capabil, care ar putea juca cu o mare parte din loto.

Poate chiar și în următorii cu Real, nu mai bine și nu la fel de irezistibil ca anul trecut. Pozitia anterioara: 6 °. Viitoare 3: @Real Madrid, @Buducnost, vs. Maccabi. 8 topor milano 11-11 Fa sa exploatând primul dintre cele două angajamente de origine, deși cu Darussafaka nu a fost o plimbare. Întotdeauna norocul de sezon rău cu leziuni la ploaie, în cazul în care nu se întâmplă lucruri ciudate se vor lupta până la capăt pentru playoff, în ciuda absenței Gudaitis grele. Între timp, recuperarea împotriva Maccabi nu va eșua: este aproape o confruntare directă.

Clasament precedent: 10 °. 3 următor: vs. Maccabi, @Khimki, @Cska. 9 maccabi Tel Aviv 10-12 Vino înapoi la victorie într-o cursă urâtă rezolvată în ultimul minut împotriva Olympiacos: Negru 19 puncte și 7 recuperări mai bune a israelienilor care joacă foarte mult în următoarea cursă la Forumul împotriva Milano. Clasament precedent: 9 °. Viitoare 3: @Milano, vs. Darussafaka, @Bayern.

10 Olympiacos pireu 12-10 treia înfrângere la rând: timpul necesar de la Maccabi Tel Aviv, într-o cursă de ratele scăzute, cu Williams-Goss si Spanoulis golgheterii la 16. Calendarul urât, cu o altă excursie, la Istanbul Efes, înainte de a se confruntă cu CSKA la domiciliu. Pozitia anterioara: 8 °. Viitoare 3: @Efes, vs.

CSKA, @Buducnost. 11 Khimki 9-13 Cova încă speră după ultimele două victorii la rând, ar avea nevoie de Shved bombardier să se întoarcă, dar timpul de recuperare este mai lung ca degetul rupt de mână nu este complet vindecat. Între timp, el bate Buducnost departe și nu a fost o plimbare, într-adevăr. Clasament precedent: 12 °. Viitoare 3: @Panathinaikos, vs.

Milano, @Vitoria. 12 panathinaikos intră niciodată atena 9-13 în joc la Istanbul împotriva liderilor liga Fenerbahce, de asemenea un alt nivel chiar acum. Atingerea playoff devine din ce în ce mai dificilă, chiar dacă în următoarele trei runde va fi cheia pentru a vedea dacă într-adevăr echipa Pitino crede în continuare. Clasament precedent: 11 °. 3 următor: vs. Khimki, @Gran Canaria, @Darussafaka.

Zalgiris Kaunas 13 8-14 Nimic de a face, nu reacționează: Barcelona a venit a șaptea înfrângere în opt jocuri, acum dă impresia de a juca doar să se încheie într-un mod demn, chiar dacă ne-ar dori ceva mai mult victoria. Șansa de a zâmbi din nou vom întoarce, acasă împotriva Buducnost. Clasament precedent: 13 °. 3 următor: vs. Buducnost, @Vitoria, vs. Gran Canaria.

14 Buducnost Podgorița 6-16 La acasă cu Khimki lupta până la capăt, dar în ultimul moment nimeni nu ghicește: Cole marchează 20 cu 11 asistă, de ceva timp, dar echipa Repesa doar în căutarea de a face bine ca diferența mulți adversari este foarte largă. Clasament precedent: 14 °. Viitoare 3: @Zalgiris, vs. Bayern vs. Olympiacos.

15 gran canaria 6-16 Headlong. înfrângere consecutivă al șaptelea, al nouălea în ultimele zece jocuri. Se bucură balistica Hannah, 16 puncte cu 4/6 din 3, fac alții foarte puțin. Seria-nu este destinat să crească, doar uita-te la următoarele trei curse. Clasament precedent: 15 °. Viitoare 3: @Cska Moscova vs. Panathinaikos, @Zalgiris.

16 Darussafaka Istanbul 3-19 Dacă jocul pentru trei sferturi din concursuri cu Milano, atunci nu poate ajuta, dar suferă rata cea mai tehnică Olimpia. Trei victorii (18 și pierderi), ridicându-se la cinci va fi dificil: vom vedea. Clasament precedent: 16 °. 3 următor: vs.

Fenerbahce, @Maccabi, vs. Panathinaikos. Mario Camfor © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

26 septembrie 2017 – Milano De data aceasta a fost adus la genunchi chiar proprietarului. Jerry Jones, seful Dallas Cowboys, a vrut să fie printre jucătorii săi înainte de luni seara Glendale (Arizona) împotriva cardinalilor.

SUA, jucătorii genunchi împotriva Trump PROTEST – Inițiativa urmează numeroasele proteste care au avut loc în week-end de sport din SUA, după ce președintele Donald Trump a sugerat proprietarii diferitelor cluburi profesionale de a demite jucători care nu au fost cu adevărat în picioare în timpul imnului SUA. Colin Kaepernick, fundasul pentru San Francisco sezonul trecut, a fost primul care a îngenunchea în timpul imnului ca un semn de protest față de diferitele forme de opresiune a populației negre.

About Picard